Brussels

   City 2 Mall; Units N13 and M10

   1000 Brussels

   03 547 05 90

   fg5012@fiveguys.nl

   Brussels

   Welkom bij Five Guys City 2 Mall; Units N13 and M10] in Brussels. Het is jouw eten en wij vinden dat je precies moet kunnen krijgen waar je zin in hebt. Daarom hebben we meer dan 250.000 combinaties van hamburgers, hotdogs, sandwiches en toppings. Daarnaast kun je ook nog uit 1000 verschillende milkshakes kiezen. Onze beroemde frietjes zijn boardwalk-stijl. Dit betekent dat ze in onze eigen keuken handgesneden worden en vervolgens gebakken in 100% pindaolie. Ga je voor de Five Guys-stijl of ga jij voor wat extra pit met onze Cajun-frietjes? We zien je graag snel bij een van onze Five Guys-restaurants.

   Beschikbare diensten

   Binnen zitten
   Bezorging
   Afhalen
   Buiten zitten

   Betaalmethodes

   AMERICAN_EXPRESSAmerican Express
   MAESTROMaestro
   MASTERCARDMastercard
   PAIEMENT_EN_ESPèCESPaiement En Espèces
   VISAVisa

   Zie ons in actie

   View post on TikTok

   Five Guys' deelt hun passie voor eten met hun fans, daarom leveren we nooit in op kwaliteit. Met de hand bereide, verse ingrediënten die je honger zullen stillen.

   Route

   Wat maakt ons uniek?

   Duizenden Combinaties

   Wij vinden dat je precies de hamburger moet kunnen krijgen waar jij zin in hebt. Stel je ideale burger samen met een combinatie van onze 15 toppings. Je hebt de keuze uit 250.000 verschillende manieren om je Five Guys-burger te bouwen!

   onze frietjes zijn handgesneden

   Onze friet wordt in de winkel elke dag met de hand gesneden van verse aardappelen. En welke maat je ook bestelt, je vindt altijd een extra schepje in je tas.

   Verser dan vers

   We gebruiken nooit diepgevroren ingrediënten en we koken alles altijd vers. Het is hoe we ons eten lekker vinden en, we zijn er vrij zeker van, hoe klanten dat ook doen.